Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

Sony Ericsson başkanı Miles Flint, Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni ve eşsiz bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı. Miles “Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız.

Sony Ericsson PlayStation Phone yakındaBekleyiş devam ediyor
Başkanın bu açıklamasından sonra çıkan söylentilere göre PlayStation Phone’un 2008 Şubatında PS3 eksenli olarak çıkarılması planlanıyor ve PSP için henüz bir oluşum söz konusu değil. Ancak, yakın gelecekte PSP’nin de Voice over Internet Protocol (VoIP) telefon işleviyle kullanılabilmesi için çalışmalar yapıldığı biliniyor. Sony Ericsson’un geçmişte büyük başarı kazanan Walkman ve CyberShot kamera sistemlerinin patent sahibi olduğu düşünüldüğünden PlayStation için düşünülen telefonu piyasaya sürmesinin çok da zor olmayacağı düşünülüyor. Sony Ericsson’un Bravia serisine ait televizyon özelliği bulunan telefon modelleri Japonya da satışta bulunuyor. Sony kendisine ait teknoloji markalarını telefonlara ekleyerek seri oluşturuyor ve piyasaya sunuyor. CyberShot, Walkman, Bravia ve PSP’den sonra gelecek telefon serisi merakla bekleniyor.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler