Son Dönemin Popüler Eğlencesi Dublaj Uygulamaları

Son Dönemin Popüler Eğlencesi Dublaj Uygulamaları

Vine’ın hayatımıza girmesiyle ve Instagram’ın video özelliğini devreye alması ile birlikte daha çok video yayınlanmaya ve izlenmeye başladı. Özellikle eğlenceli ve komik videolar.

Sosyal medyada son günlerin popüler gelişmesi dublaj videoları. Bu konuda işi kolaylaştıran dublaj uygulamaları var. Bu uygulamalar, replikleri arka plandan sağlıyor. Size sadece dudak hareketleri ve mimiklerle uyum sağlayıp, eğlenceli bir video çekmek kalıyor.

Şu an Appstore ve Google play’de iPhone ve Android cihazlar için popüler ve kullanışlı iki dublaj uygulaması var.

Bu uygulamalar sayesinde herhangi bir video düzenleme programına gerek kalmadan kendi dublaj videolarınızı hazırlayabilirsiniz. Gelin bu iki uygulamaya göz atalım;

Dubblaj
Dubblaj.com uygulamasında oldukça fazla yerel ses var. Uygulamanın kütüphanesi sürekli olarak güncelleniyor. Dubblaj uygulamasının hem iOS hem de Android versiyonu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Dubsmash
Türkçe ile birlikte birçok yabancı sesi de bu bu uygulamada bulabilirsiniz. Dubsmash’in yabancı ses kayıtlarının Dubblaj.com’a uygulamasına göre biraz daha geniş olduğunu söylemek mümkün. Uygulama her iki markette de yer alıyor. Appstore’daki uygulamanın aynı zamanda iPad için de uyumlu olduğunu belirtelim.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler