Sniper & Killer 3D Android Oyunu

Sniper & Killer 3D Android Oyunu

Mobil uygulamalar içerisinde kullanıcılar en çok macera ve aksiyon oyunlarını tercih ediyor. Biz de bugün sizleri Android için yeni bir oyun ile tanıştıracağız. Adı Sniper & Killer 3D. Ana teması ise keskin bir nişancı ve onun avları.

Oyunda operasyona hazırlanan düşmanlarınızı, gizlendiğiniz yerden sniper tüfeğinizle tek tek vurup etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz. Amaç, çete üyeleri sizi fark etmeden hepsini öldürüp oyunu tamamlamak. Oyunda çeşitli senaryolar bulunuyor. Çatı, meydan ve benzin istasyonu gibi mekanlarda görevler üstleniyorsunuz. Bu görevler için de çeşitli silah seçenekleriniz bulunuyor.


Oyunu telefonunuza indirip açtıktan sonra bir senaryo seçmeniz gerekiyor. Görev başladığında ise cihazınızın ekranına dokunarak nişan alabilir, fire düğmesi ile ateş edebilirsiniz. Silah dürbününü kullanmak için de sağ kısımdaki hedef simgesini kullanabilirsiniz.

Görevlerinizi başarıyla tamamlamanız ve öldürdüğünüz düşman sayısına göre para kazanıyorsunuz. Tabi düşmanı nasıl öldürdüğünüz de oyunda önemli bir husus. Eğer başından vurarak öldürdüyseniz daha çok para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paralarla da silahınızı değiştirebilir, daha çok donanım satın alarak gücünüzü artırabilirsiniz.


Oyun, Android markette yeni uygulamalar içerisinde en popüler olarak listenin başında yerini almış. Mevcut sürümü 1.0.5 iken gereken Android sürümü ise 2.0.1 olarak belirlenmiş. Ücretsiz olması da uygulamanın ayrı bir güzel yanı. Telefonunuzda yalnızca 14 MB yer tutan oyunu denemeden geçmeyin.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 25.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

alperen selman - 6.01.2014 21:38:00
lütfen oyun yüklensin
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler