Uygulama: Skyline Skaters

Uygulama: Skyline Skaters

Tactile Entertainment adlı bir oyun geliştiricisinin mart ayında duyurduğu yeni mobil yapımı, geçtiğimiz hafta resmen indirmeye sunulmuştu. Kısa sürede iOS platformunun en popüler oyunları arasına girmeyi başaran Skyline Skaters, halihazırda 60'tan fazla ülkeye ait "En popüler ücretsiz oyun" App Store listesinde ilk sırada yer alıyor. Sonsuz koşu olarak bilinen bağımlılık yapma ihtimali yüksek bir oynanış türü benimseyen oyun, aynı türden piyasadaki diğer yapımlarla benzerlik gösterse de, kaliteli grafikleri ve kolay oyun anlayışıyla bir haftalık iOS serüveninde hızla mobil cihazlardaki yerini almaya başladı.



25 farklı yükseltilebilir kaykay, gece-gündüz döngüsü, çeşitli oynanabilir karakterleri ve oyun içerisinde toplanabilen ya da oyun içi para birimiyle satın alınabilen özel güçlerin mevcut olduğu Skyline Skaters, New York şehrini bir bina çatısından diğerine doğru süzülürken tecrübe edebilmeyi vaat ediyor. Oldukça basit dokunmatik kontrol sistemiyle oyunculara zorluk çıkarmayan oyun, cihaz sahibine sosyal medya profilleri aracılığıyla arkadaşlarıyla puan yarışına girebilme imkanı sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz popüler iOS oyunu, cihazınızda yaklaşık 60 megabayt depolama alanı işgal edecek. Türkçe dil desteği mevcut olan oyunun Kopenhag merkezli geliştiricisi, fiyatları 4 liradan başlayıp 104 liraya kadar çıkan oyun içi para paketleriyle gelir sağlayacak. iOS 5.0 ve üstü işletim sistemlerinden birinin yüklü olduğu iPhone, iPad ve iPod touch modellerine yüklenebilen Skyline Skaters'in henüz Android ve Windows Phone sürümleri mevcut değil.

iOS platformuna özel Skyline Skaters'in Tactile Entertainment tarafından yayınlanan resmi çıkış videosuna ve App Store bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Teşekkürler Onur!


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler