Siz Facebook Home'u beğendiniz mi?

Siz Facebook Home'u beğendiniz mi?

Facebook’un yaptığı tanıtımlar birlikte merakla beklenen ve 12 Nisan itibari ile belli cihazlar için Play Store’dan indirilmeye sunulan Facebook Home, kullanıcılar tarafından pek olumlu karşılanmadı.

Bunun için birçok neden söylenebilirken özellikle kişileştirme artık akıllı telefon kullanıcıları için ayrı bir önem taşırken, telefona yerleşen Facebook Home bu şekliyle bunu kısıtlaması ilk neden olarak gösterilebilir. İkinci neden ise henüz Facebook Home’un belli cihazlar için sunulması. Son dönem amiral gemisi telefonlar için sunulan Facebook Home bu açıdan da olumsuz yönde eleştiriliyor.

Play Store’da 2.4 gibi ortalamanın da altında bir puana sahip olan uygulamanın henüz çok yeni olması, yeterli kararlılığa sahip olmamasının da bu puanda etkisi büyük. İlerleyen zamanda nasıl bir değişiklikle uygulama daha iyi hale getirilir bilmiyoruz ama bu haliyle Facebook Home, Facebook’un istediği kadar cihaza ulaşamayacağını bu puanlardan anlamak pek de güç değil. Eğer Facebook Home'u siz de denemek isterseniz aşağıdaki linkten Play Store'daki indirme sayfasına ulaşabilir ve cihazınızın desteklemesi halinde kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler