Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

Bluetooth kulaklık modellerinin sevilen ve çok tercih edilen markalarından olan Sennheiser Momentum True Wireless 3 ile kullanıcılarla buluştu.

Sennheiser kablosuz kulaklık ailesinin en yeni üyesi olan Momentum True Wireless 3 yüksek ses kalitesiyle göze çarpıyor. Firma tarafından paylaşılan bilgiye göre yeni bluetooth kulaklık aptXTM Adaptive kodek desteği ile birlikte geliyor. Ekstra geniş bantlı TrueResponse dönüştürücü desteği ile tizler ve derin baslar daha doğal bir şekilde sunmaktadır.

Sennheiser Momentum True Wireless 3’ün özel mobil uygulaması ile birçok özelliği dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. 5.2 bluetooth bağlantısını destekleyen kulaklık şarj kutusunda olduğu zaman 28 saate kadar, tek başına ise 7 saat kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra bluetooth kulaklıklarda en çok ihtiyaç duyulan özellikle aktif gürültü engelleme desteği de bulunmaktadır.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 farklı kulak adaptörlerine sahiptir. Böylece birçok farklı kulak yapısına da uyum sağlamaktadır.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 için Türkiye satış fiyatı şu an 4.599 TL olarak belirtilmiş.



Eklenme tarihi: 26.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler