Crazy Taxi: City Rush oyunu iOS için indirmeye sunuldu

Crazy Taxi: City Rush oyunu iOS için indirmeye sunuldu

Sega, çılgın taksi serisinin ilk mobil cihazlara özel oyununu resmen indirmeye sundu. Orijinal Crazy Taxi yapımcısı Kenji Kanno ile Sega'nın son mobil oyunlarında birlikte çalıştığı Hardlight Studios tarafından geliştirilen oyun, tek dokunuş tabanlı basit kontrolleriyle tüm mobil cihaz kullanıcılarına hitap ediyor. Efsanevi çılgın taksi deneyimini daha basit sürüş oyun dinamikleriyle bir araya getiren Crazy Taxi: City Rush artık iPhone, iPad ve iPod touch'lar için erişilebilir durumda.

Hem yan hem de dikey modda oynanabilen Crazy Taxi City Rush, dokunmatik cihazlara özel kontrol sistemi ve oynanış türüyle çılgın taksiciliği olabildiğince basite indirgemiş. Baştan aşağı yenilenen San Fransisko şehri, yeni yolcular, özel görevlerle dolu oyun, kendi müziklerinizi kullanabilmenizi mümkün kılıyor ve oyunda ilerledikçe şehrin farklı bölgelerinden daha yüksek fiyatlı yolculara, taksinizi özelleştirebileceğiniz seçeneklere ulaşabilmenizi sağlıyor. Böylece zaten sıradan bir oynanış benimsemese de City Rush'un her yönden oyuncuyu tatmin edecek bir ekosisteme sahip olduğunu görüyoruz.

Yalnızca iOS 7.0 işletim sistemi ve üst versiyonlara sahip iOS cihazlarına destek sunan Sega imzalı Crazy Taxi: City Rush, yaklaşık 100 megabaytlık bir depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Uygulama içi ödeme sistemine sahip oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Apple App Store bağlantısı için yazının son kısmına göz atın.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler