Samsung’un gözü kara: 8 MP

Samsung’un gözü kara: 8 MP

Samsung geçtiğimiz hafta 8MP çözünürlüğe sahip yeni kamera modülünü tanıttı. Cep telefonları için üretilen kamera modülü küçük yapısı ile dikkat çekiyor. Bozuk para büyüklüğünde olan modülün yapısı, yeni cep telefonlarının da boyutlarının küçülmesini sağlayacak. Bu durumda daha yüksek özelliğe sahip daha küçük telefonlar üretilecek.

Üretimdeki en büyük sorun alan
Cep telefonu üreticilerinin yeni bir telefon tasarımında en çok zorlandıkları nokta, telefonun özelliklerine bağlı olarak kapladığı iç mekandaki yer sıkıntısı. Telefonun özellikleri arttıkça parçaların kapladığı yer de artıyor. Bu da ister istemez cep telefonun boyutlarının büyümesine neden oluyor. Son yıllarda bu alanda gelişen teknoloji cep telefonlarının ilk çıktığı yıllara oranla inanılmaz derecede küçüldüğünü gösterdi. Bu küçülmeye paralel olarak da özellikler arttı.

Samsung’un gözü kara: 8 MP


Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler