Samsung'un 2013 model tablet bilgisayarlarından yeni haberleri

Samsung'un 2013 model tablet bilgisayarlarından yeni haberleri

Samsung, akıllı telefonları ile pazarın en büyük oyuncusu olmayı başarırken aynı başarının tablet bilgisayarlarla da geldiğini söylemek pek doğru olmaz. Nispeten buna neden kullanılan işletim sistemi olarak gösterilse de Pazar içindeki rakibi Apple’ın iPad’lerle yakaladığı başarı şüphesiz ki bunun en büyük nedeni.

Samsung’un 2013 yılında çıkartacağı tablet bilgisayarlar ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak bu sene Galaxy Note 8.0 ile pazara giriş yapan firmanın yeni ürünleri ise Galaxy Tab 3 8 ve Galaxy Tab 3 10.1 olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung’un 8 inçlik ekrana sahip olacak tablet bilgisayarı 1280 x 800 piksel çözünürlükte görüntü sunarken, çift çekirdekli 1.5 GHz işlemciye sahip olacak. 3 MP arka ve 1.3 MP ön kamera ile çıkacak tablet bilgisayarın donanım olarak pek fazla bir yenilik getirmemesi ise akıllardaki diğer bir soru işareti oluyor.

Samsung’un 10 inçlik ekrana sahip modeli de aynı işlemci ve aynı çözünürlükle karşımıza çıkarken iki tablet bilgisayarda ekran dışında birbirlerinin hemen hemen aynısı olacak ve WiFi, Bluetooth 4.0, microUSB, DLNA, 3G/LTE desteklerini opsiyonel ve standart olarak farklı modellerde sunacaklar.

Her ne kadar istediği satış rakamlarının uzağında olsa da Android işetim sistemine sahip tablet bilgisayar pazarında lider konumda olan Samsung’un yeni tablet bilgisayarları ile nasıl bir satış rakamı yakalayacağını ise ileriki günlerde göreceğiz.



Eklenme tarihi: 15.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler