Samsung’tan Pokemon Topu Tasarımlı Galaxy Buds 2

Samsung’tan Pokemon Topu Tasarımlı Galaxy Buds 2

Samsung tarafından sınırlı sayıda üretilen Galaxy Buds 2 Pokemon Edition tanıtıldı. Pokemon topu şeklinde tasarlanan kutusu ile beğeni toplayan Galaxy Buds 2 Pokemon Edition teknik özellikleri bakımından Galaxy Buds 2 ile aynı.

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen lansmanla yeni Galaxy Buds 2 Pokemon Edition teknoloji severlerle buluşturuldu. Yeni Buds 2’nin Pokemon topu tasarımıyla gelmesi, özellikle Pokemon tutkunlarının kalbini fethedecek bir modele sahip.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition’ının kullanıcılar tarafından rahat kullanabilmesi için askı aparatı bulunuyor. Piyasaya sürülen özel seri için ayrıca 11 adet sticker hazırlandı. Stickerlarda Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander, Jigglypuff, Dragonite, Ditto, Lapras, Gengar, Eevee ve Mew pokemonlar bulunuyor.

Pokemon Edition ile gelen yeni kutular, Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live ile birlikte kullanılabilecek. Tabi ki yalnızca kutuyu satın almak mümkün olmadığı için, Pokemon topuna sahip olmanız için Galaxy Buds 2 Pokemon Edition’ı satın almak gerekiyor.

Klasik Galaxy Buds 2’lerin tüm özelliklerin bulunduğu Pokemon Edition modeli IPX2 sertifikası ile geliyor. 20 saate kadar kullanım imkanı sunan yeni Galaxy Buds 2, beş farklı renk seçeneği ile geldi.

Galaxy Buds 2’nin yurt dışı satış fiyatı şu an 105 dolar olarak açıklanmış. Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı belli olmayan Galaxy Buds Pro 2, şu an için yalnızca Güney Kore’de satışta.



Eklenme tarihi: 21.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler