Samsung, Unpacked 2013: Bölüm 2 etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı

Samsung, Unpacked 2013: Bölüm 2 etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı


Önümüzdeki çarşamba günü büyük çaplı bir etkinlik düzenleyecek Samsung, bu tanıtım organizasyonu için hazırladığı ilk videoyu resmi blogu Samsung Tomorrow'a ait Youtube kanalından yayınladı. Unpacked 2013: Bölüm 2 olarak isimlendirilen basın konferansında, firmanın üçüncü nesil telefon-tablet melezi Galaxy Note 3, üst düzey donanım özelliklerine sahip yeni tablet bilgisayarı Galaxy Note 12.2, ve yeni nesil akıllı saati Galaxy Gear sergilenecek.

Çok sayıda kaynağın internete servis ettiği veriler sayesinde birçok detayı gün yüzüne çıkan bu üç cihazın pazarlama kampanyası, bugün paylaşılan ilk tanıtım videosu ile resmen başlamış oldu. Samsung teknolojilerinin arkasındaki sırrı açığa çıkarmak amacıyla hazırlanmış ilginç videoda, Güney Koreli üreticinin ar-ge laboratuvarlarından görüntüler sunuluyor. Teknolojilerini uzaylılarla birlikte geliştirdiklerini belirterek durumu mizahi bir yaklaşımla ele alan Samsung, teknoloji dünyasını şaşırtacak çözümlerle Almanya'ya geleceğinin sinyallerini veriyor.

4 Eylül saat 20.00'da global.samsungtomorrow.com veya youtube.com/samsungmobile - youtube.com/samsungtomorrow adreslerinden canlı olarak takip edilebilecek Unpacked 2013: Bölüm 2'nin ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 2.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler