Samsung TouchWiz arayüzü için resmi tema seçenekleri görüntülendi

Samsung TouchWiz arayüzü için resmi tema seçenekleri görüntülendi

Samsung, ilk kez Galaxy A3 ve Galaxy A5 adlı alüminyum telefonlarının tanıtımında basına tanıttığı TouchWiz tema desteğini genişletmeyi planlıyor. Aslında bir süredir Çin'de satılmakta olan Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 modelleri ile tüketicilerin kullanımında olan firmanın resmi arayüz temalama fonksiyonu, bugün yeni görüntüler sayesinde detaylandı.

Ana ekrana dokunarak erişilebilen arayüz ayar menüsü üzerine yerleştirileceği öğrenilen TouchWiz tema seçenekleri, arayüzün grafikleri, öge simgeleri, yazı tipi ve renk paletini değiştirebilecek. Instagram platformu üzerinden İtalyan bir teknoloji yazarının paylaştığı görüntülerde, varsayılan dahil olmak üzere toplam beş tema seçeneğinin bulunduğu görülüyor.

Küresel pazara Galaxy A3 ve A5 ile önyüklü olarak sürülecek TouchWiz'in tema opsiyonları, muhtemelen diğer bazı Galaxy akıllı telefonlarına da yazılım güncelleştirmesi vasıtasıyla kazandırılacak. Henüz tema motoru için ne gibi planları olduğu bilinmeyen Samsung'un yakın zaman detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 1.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler