AMOLED ekranlı Samsung T800 tabletin teknik özellikleri sızdı

AMOLED ekranlı Samsung T800 tabletin teknik özellikleri sızdı

SM-T800 model numarasıyla birçok farklı kaynak tarafından doğrulanan Samsung markalı yeni nesil tablet bilgisayar, şimdi de teknik özellikleriyle birlikte detaylandırıldı. 10,5 inçlik AMOLED ekrana sahip tabletin nasıl bir donanıma sahip olacağını ortaya çıkaran Sammobile sitesi, cihaza ait şimdiye kadarki en detaylı bilgiyi sağlayan kaynak oldu.

2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 2,5 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2GB LPDDR3 RAM, 16/32/64 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP kamera, 2 MP görüntülü görüşme kamerası, USB 2.0 destekli veriyolu, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, Ultra Power Saving modu gibi Galaxy S5 özelliklerini beraberinde getirecek TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü ve 7.900 mAh'lik bir güç ünitesini bünyesinde barındıracağı iddia edilen tablet, uzun süre sonra piyasaya sürülecek ilk AMOLED ekranlı tablet olacak.

Exynos çipsetli bir versiyonu da bulunacak aygıt, Samsung Display'ın orta ölçekli OLED ekran üretim faaliyetlerini artırmaya yönelik yatırımlarının bir parçası olarak tüketiciyle buluşacak. Henüz ne zaman tanıtılacağı bilinmeyen tablet, muhtemelen yaz aylarında Türkiye dahil birçok ülkede satışa çıkarılacak.



Eklenme tarihi: 7.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler