Üç SIM kart destekli Samsung Galaxy Star Trios resmiyet kazandı

Üç SIM kart destekli Samsung Galaxy Star Trios resmiyet kazandı

Brezilya pazarı, geçen hafta çıkış yapan üç SIM kart yuvalı LG Optimus L1 2 Tri ile bir ilke sahne olmuştu. LG'nin ilk üç SIM'li telefonuyla genişleyen ülke pazarı, şimdi de bir diğer Güney Koreli üretici Samsung'un Galaxy Star Trios çözümüyle gündeme geldi. Orijinal versiyonu geçen sene piyasaua sürülen Galaxy Star'ın Trios sürümü de Optimus L1 II Tri gibi bu tür aygıtların büyük rağbet gördüğü Brezilya'da satışa çıktı.

3,14 inç büyüklüğünde 320 x 240 piksellik TFT LCDSamsung S5283 Galaxy Star Trios ekran, 1 GHz Cortex-A5 işlemci ve Adreno 200 GPU'lu Qualcomm Snapdragon S1 çipset, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 2 MP kamera, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, FM radyo, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi ve 1.300 mAh pilin eşlik ettiği S5283 model numaralı akıllı telefon, oldukça düşük donanımına rağmen üç SIM kart slotu sayesinde oldukça dar bir segmentten pazara giriş yaparak başarılı olmayı umuyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut olan Samsung Galaxy Star Trios, Brezilya'daki tüketiciler tarafından fiyatla satın alınabiliyor. Başka ülkelerde de piyasaya sürüleceği tahmin edilen telefonun uzak doğu ve asya bölgelerine yönelilk hazırlanmış olduğu düşünülüyor.

Samsung S5283 Galaxy Star Trios sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

ylmznh - 13.02.2014 11:49:00
alınabilir ama bu özelliklere sahip bir telefona 4.1.2 ağır gelmez mi
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler