N9000 Galaxy Note 3, Android 4.4.2 KitKat güncellemesi almaya başladı

N9000 Galaxy Note 3, Android 4.4.2 KitKat güncellemesi almaya başladı

Geçtiğimiz hafta başında Snapdragon 800 çipsetli N9005 Galaxy Note 3 için dağıtıma çıkan Android KitKat işletim sistemi güncellemesi, bugün Note 3'ün ülkemizde N9000, N9000Q model numaralarıyla bilinen bir diğer uluslararası versiyonu için resmen yayımlandı. Halihazırda yalnızca Rusya'daki cihaz sahipleri için erişilebilir olan güncelleme, çok yakında diğer bölgelerdeki telefonlar için de erişilebilir olacak.

KOT49H yapı versiyonuna sahip Android 4.4.2 KitKat işletim sisteminin eşlik ettiği N900XXUDNA6 numaralı üretici yazılımı, KitKat sürümünün beyaz durum çubuğu ögelerini ve saydam arayüz ögelerini beraberinde getiriyor. Kamera kısayolu ve tam ekran albüm kapağı desteğiyle yenilenen kilit ekranı, daha verimli RAM kullanımı, genel performans artışı, yenilenen kablosuz yazdırma fonksiyonu ve uygulamalara ekranın tamamını kullanabilme imkanı tanıyan yeni Immersive Mode API ile yenilenen Galaxy Note 3'ün ilk büyük işletim sistemi güncellemesini almaya başladığını belirtelim.

Tüm kullanıcılara ulaşması birkaç hafta sürecek olan Android 4.4.2 dağıtımını Ayarlar - Genel - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemesi menüsünden kontrol etmek mümkün. Dilerseniz 1,3 gigabayt civarında bir boyuta sahip Avrupa bölgesiyle uyumlu yazılım dosyasını Sammobile.com sitesinden edinip Odin aracıyla hemen şimdi kurulum gerçekleştirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler