Samsung, katlanabilir telefonunu MWC 2019'da tanıtacak

Samsung, katlanabilir telefonunu MWC 2019'da tanıtacak

Ay sonunda Barcelona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'ne Galaxy S10 serisi telefonlarıyla damga vurmaya hazırlanan Samsung, bugün yayınladığı tanıtım videosuyla yıllardır beklenen katlanabilir telefonunu da bu organizasyona getireceğinin ilk sinyallerini verdi. Geçen yıl prototip gösterimleri yapılan esnek ekranlı cihaz, fuardaki tek katlanabilir telefon da olmayacak.

OLED ekran teknolojisinin öncü ismi, uzun süredir esnek paneller üzerine çalışma yürütüyor. Unpacked 2019 etkinliğinde bu çalışmalarının ilk meyvesini gün yüzüne çıkaracak olan Koreli teknoloji devi, Project X kod adıyla geliştirdiği cihazıyla sektörde yeni bir rekabet alanı oluşturmuş olacak.

Samsung dışında Huawei, Lenovo/Motorola, Xiaomi ve Çinli Oppo/vivo'nun da katlanabilir ekranlı ürün formu üzerine ar-ge faaliyetleri yürüttüğü biliniyor. Üstelik Huawei'nin katlanabilir çözümü Samsung'dan birkaç gün önce lanse edilecek ve şirketin şimdiden tanıtım faaliyetlerine başladığı projesine az da olsa gölge düşürmeye çalışacak. Başka hangi isimler bu furyaya katılır bilinmez, ancak katlanabilir telefon segmentinin ciddi bir rekabete sahne olacağı kesin.



Eklenme tarihi: 11.02.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler