Samsung ilk katlanabilir telefonunun prototip testlerine hazırlanıyor

Samsung ilk katlanabilir telefonunun prototip testlerine hazırlanıyor

Mobil donanımda sektörün öncü ismi olan Samsung, kavisli cihazlarından sonra nihai hedefi olan katlanabilir telefonlara doğru hızla ilerliyor. Bugün Güney Kore medyası, bu alanda atılan önemli bir gelişmeye dikkat çekti. Samsung'un yılın ilk yarısı için verdiği donanım siparişlerini değerlendiren The Investor, katlanabilir ilk Samsung telefonu için prototip çalışmalarının başlamak üzere olduğunu ileri sürdü.

Yılın ilk yarısı için 2000-3000 katlanabilir telefon prototipi üretmesi beklenen teknoloji devi, bu cihazda birbirine 180 derece açılabilen menteşeyle bağlanmış iki OLED ekran kullanacak. Cihazın testleri başarılı olursa 2017 son çeyreğinde sınırlı sayıda üretimle satışının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Peki ya katlanabilen ekranlı bir telefon için üzerinde çalışılan Project Valley'e ne oldu?

Sammobile.com, Galaxy X ya da Project Valley olarak anılan esnek ekranlı katlanabilir telefon projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtiyor. Bu durumda Kore medyasının sözünü ettiği menteşeyle katlanır form sağlayan modelin piyasayı test etmek amacıyla hazırlandığı fikri ağır basıyor. Tıpkı kısa süre önce bir Samsung yöneticisinin de söylediği gibi katlanabilen telefon hayaline çok yaklaşılmış olsa da iki seneden önce konsept şartlarını yerine getiren bir cihazın satışa çıkması zor görünüyor.



Eklenme tarihi: 11.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler