Samsung, iki farklı katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor

Samsung, iki farklı katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor

Project Valley kod adıyla birkaç senedir katlanabilir telefon çalışmaları yürüten Samsung, mobil sektörde hakimiyetini yenilikçi ürün formlarıyla korumak istiyor. Mobil donanım üretiminde önemli kararlar aldığı 2013'ten beri akıllı telefonların ürün formunda radikal yenilikleri savunan firmanın katlanabilir telefon planıyla alakalı yeni detaylar ortaya çıktı.

ETNews'in haberine göre, sektörün katlanabilir telefona tepkisini ölçmek isteyen Samsung'un bu segmentteki ilk cihazı çift ekranlı bir model olacak. Sıradan düz ekranın özel bir mekanizmayla katlanabilir formda bir telefonda buluştuğu bu çözüm, tüketicilere katlanabilir bir telefonun neler sunacağını göstermiş olacak.

Samsung'un ilk aşamayı hayata geçirdikten sonra esnek OLED'e sahip ekranıyla birlikte katlanabilen bir çözümle tüketicilerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Günümüzde edge markasıyla satılan kavisli ekrana sahip telefonlarda olduğu gibi sektörü katlanabilir telefon fikrine ısındırmayı amaçlayan Güney Koreli teknoloji devi, iddiaya göre ilk cihazlarını 2017'de satışa çıkaracak.



Eklenme tarihi: 12.12.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler