Samsung, 2017'de iki katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürecek

Samsung, 2017'de iki katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürecek

Project Valley adıyla uzun süredir ilk katlanabilir telefonu üzerinde çalışan Samsung, Bloomberg'in son haberine göre bu cihazını MWC 2017 etkinliğinde gün yüzüne çıkaracak. Firmaya yakın kaynaklardan gelen bu bilgi, katlanabilir ekrandan iki farklı şekilde istifade eden akıllı telefon tasarımı üzerinde çalışıldığını doğruladı.

Telefonlardan biri, kozmetik ürünlerinde olduğu gibi içe doğru katlanan bir ekranla donatılacak. 5 inçlik diğer model ise katlanmış halde akıllı telefon, açıldığında ise 8 inçlik bir tablete dönüşecek. Samsung, daha önce her iki ürün formu için de konsept görüntüleri paylaşmıştı. Kısa süre önce San Francisco'da düzenlenen SID: Display Week 2016 etkinliğinde sergilenen firmanın en yeni esnek OLED ekranı, bu tür telefonlar üretmenin artık mümkün olduğunu gözler önüne sermişti.

Şubat 2017'de düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi, Koreli üreticinin muhtemel tanıtım yeri olarak gösteriliyor. Galaxy S serisi kapsamında olmayıp yeni bir serinin başlangıcı olması beklenen katlanabilir telefonlar, mobil sektörde yeni bir dönemin kapılarını aralayabilecek mi birlikte göreceğiz.



Eklenme tarihi: 7.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler