5 inçlik Samsung Galaxy Grand Neo resmen duyuruldu

5 inçlik Samsung Galaxy Grand Neo resmen duyuruldu

2014'te telefon-tablet melezi sınıfına yönelik yatırımlarını artıracağını müjdeleyen Samsung, Galaxy Grand ile başlayıp geçtiğimiz yılın sonlarına doğru resmiyet kazanan Galaxy Grand 2 ile devam eden yeni cihaz serisinin üçüncü modelini gün yüzüne çıkardı. Teknik özellikleri zaten bir süre önce internete sızan ve medyanın Galaxy Grand Lite adıyla bildiği yeni Samsung telefonu, bugün üreticinin Levant ve Bulgaristan sitelerinde listelenerek resmen detaylanmış oldu.

Tam olarak 5,01 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüklü bir TFT LCD ekranı bünyesinde barındıran Galaxy Grand Neo, Samsung i9060 Galaxy Grand NeoBroadcom'un 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve VideoCore IV grafik birimli BCM23550 yongada sistemi, 1 GB LPDDR2 RAM, 16 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 5 MP arka, VGA ön kamera, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, çift SIM kart desteği, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ve 2.100 mAh pille donatılmış.

Beyaz, siyah, turuncu ve yeşil renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek GT-I9060 model numaralı Android telefon, halihazırda Hollanda'da satın alınabilir durumda. 163 gram ağırlığında ve 9,6 milimetre kalınlığındaki Grand Neo'yu satın almak isteyen tüketicilerin 260€ civarında bir fiyat ödemesi gerekiyor. Ülkemiz için çıkış tarihi diğer Asya ve Avrupa ülkeleri gibi şubat ayı olarak belirlenen cihazın Türkiye fiyatına dair detaylar için bizi takip edin.

Samsung i9060 Galaxy Grand Neo sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.01.2014
Kaynak: Samsung Levant

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler