SIM kart destekli Samsung Gear Solo, Note 4 ile birlikte tanıtılacak

SIM kart destekli Samsung Gear Solo, Note 4 ile birlikte tanıtılacak

Nisandan beri SIM kart destekli bir akıllı saat hazırladığı konuşulan Samsung, önümüzdeki ay ikinci büyük mobil cihaz tanıtımını gerçekleştirecek. Galaxy Note 4 telefon-tablet melezinin gün yüzüne çıkarılacağı bu organizasyon, yeni bir saatin duyurusuna da sahne olabilir. Güney Koreli haber ajansı Yonhap News, tecrübeli üreticinin kendi başına arama yapabilen bir saat tanıtmayı planladığını ileri sürdü. Uzak doğulu haber sitesine göre, endüstri kaynaklarından alınan veriler, Samsung'un giyilebilir elektronik pazarındaki yükselişini sürdürebilmek için SIM kart yuvalı bir saat piyasaya süreceğini doğruluyor.

İlk olarak başvuru belgeleri internete servis edilen Gear Solo marka başvurusuyla başlayan iddialar, Samsung'un kendi ülkesinden gelen raporlarla mobil iletişim teknolojilerine sahip ilk Gear saatinin yolda olduğunu ortaya çıkarmıştı. Yonhap, cihazın 3G kabiliyetlerine değinirken 4G LTE teknolojisinden mahrum olacağını bildiriyor. Herhangi bir telefon ya da tabletle eşlenmeden internete erişme, sesli arama yapma, kısa mesaj gönderme gibi telefon fonksiyonlarını yerine getirebileceği ileri sürülen Gear Solo, muhtemelen diğer akıllı saat çözümlerinden daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacak.

3 Eylül'deki Unpacked 2014 etkinliğinde Note 4'ün yanında yer alacağı ifade edilen Gear Solo, belki de IFA 2014'ün tek SIM destekli saati olacak. Yeni nesil ilk saatini yine IFA fuarında sergileyen lider üreticinin nasıl bir çözüm hazırladığını Berlin'deki tanıtım sonrası öğrenebileceğiz.



Eklenme tarihi: 8.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler