Samsung Gear S2'ye iOS desteği geliyor

Samsung Gear S2'ye iOS desteği geliyor

CES 2016 basın konferansı sırasında iki yeni Gear S2 Classic sürümü tanıtan Samsung, yuvarlak OLED ekranlı saatinin yakında iOS desteği kazanacağını da açıkladı. Tizen işletim sisteminin giyilebilir elektronik cihazlar için özelleştirilmiş bir sürümünü kullanan Gear S2, halihazırda yalnızca Android ve Tizen telefonlara destek sunuyor. Ancak Las Vegas'ta yapılan açıklama, yakında iPhone sahiplerinin de bu akıllı saati kullanabileceğini doğruladı.

Yapılan ilk açıklamada kesin bir tarih vermekten kaçınan Samsung yetkilileri, Apple'nin uyum için gerekli yardımcı uygulamanın onayı sırasında yaşatabileceği gecikmeleri göz önünde bulundurarak çıkış tarihi konusuna temkinli yaklaşmıştı. Ancak Pocket-lint.com'a konuşan Samsung İngiltere ülke sorumlusu Kyle Brown, iOS desteğinin bir haftaya kadar resmiyet kazanacağını duyurdu.

Gear S2, Gear S2 3G ve Gear S2 Classic olmak üzere üç farklı versiyonu bulunan Samsung'un yeni nesil akıllı saati önümüzdeki günlerde platinyum ve 18 ayar roze altın sürümleriyle mağazalardaki yerini alacak. Böylecek Apple Watch ile rekabet lüks saat segmentine de taşınmış olacak.



Eklenme tarihi: 6.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler