Yuvarlak ekranlı Samsung Gear S2 ve S2 Classic saatler duyuruldu

Yuvarlak ekranlı Samsung Gear S2 ve S2 Classic saatler duyuruldu

İlk kez ağustostaki Galaxy Note 5 tanıtım etkinliğinde yüzünü gösteren Samsung'un yuvarlak ekranlı akıllı saati resmen duyuruldu. Üç farklı sürümü bulunan Tizen işletim sistemli giyilebilir elektroniğin biri minimalist diğer klasik saat anlayışını benimseyen iki farklı kasa seçeneği mevcut. Aynı zamanda e-SIM destekli ilk ürün olan cihazı bir telefondan bağımsız olarak kullanmak mümkün.

1,2 inç 360 x 360 piksel yuvarlak Super AMOLED ekran, 1,0 GHz çift çekirdekli işlemci, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, kablosuz şarj, 250 mAh pil (3G sürümünde 300 mAh) ve Tizen platformunun giyilebilir elektronikler için derlenmiş son sürümünü beraberinde getiren Gear S2 adlı saat, Gear S2 3G sürümüyle mobil iletişim kabiliyetine sahip olacak ve Gear S2 Classic ile de sıradan saat formunu akıllı cihaz fonksiyonlarıyla bir araya getirecek.

Telefonunuzun yanınızda olmadığı durumlarda sesli arama yapabilme yetisine sahip olan Gear S2 3G'yi tek şarjla iki gün, diğer sürümleri ise 2-3 gün kullanmak mümkün. Kablosuz şarj edilen cihazların IP68 dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Henüz fiyatı ve çıkış tarihi belli olmayan yeni nesil Samsung saatleri IFA 2015 kapsamında hazırlanan firmanın kendi standlarında sergilenecek.



Eklenme tarihi: 1.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler