Kavisli OLED ekrana sahip Gear Fit fitness bileklik tanıtıldı

Kavisli OLED ekrana sahip Gear Fit fitness bileklik tanıtıldı

Yeni nesil ürünlerinin tanıtımına ilk olarak Gear 2 ve Gear 2 Neo ile başlayan Samsung, dünkü Unpacked etkinliğinde Galaxy S5'i duyurmuştu. Firmanın amiral gemisinin yanında sürpriz olarak bir fitness bilekliği de basına tanıtıldı. Gear Fit adı verilen cihaz, kavisli dikdörtgen bir ekranı yapısında ihtiva ediyor ve tıpkı ikinci nesil Gear akıllı saatleri gibi Samsung'un Tizen işletim sisteminden gücünü alıyor.

1,84 inçlik kavisli Super AMOLED ekran, 432 x 128 piksel çözünürlük, Bluetooth 4.0 + Low Energy ileSamsung Gear Fit mobil cihaz bağlantısı, ivme ölçer, jiroskop, nabız ölçer, adım sayacı, egzersiz programları, IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası, 210 mAh pil ve değiştirilebilir kordonun eşlik ettiği Gear Fit, normal kullanımda 3-4 günü rahat çıkarabilecek. Ortalamanın altındaki kullanımlarda beş günün üstüne çıkmak ve bir haftaya ulaşmak da mümkün.

Yapısında ihtiva ettiği sensörler sayesinde kullanıcısının nabzını en kısa süre içerisinde ölçebilen, adımlarını sayabilen, ter, yağmur gibi dış etkenlerden etkilenmeyen ve Galaxy mobil cihazlardaki S Health uygulamasıyla birlikte çalışarak aygıt sahibinin spor faaliyetlerine yardımcı olan Gear serisinin sağlık hizmetleri odaklı bilekliğe turuncu, gri ve siyah renkli kordonlarla sahip olunabilecek.

27 gram ağırlığa sahip Samsung Gear Fit, Galaxy S5 ve Gear 2 gibi 11 Nisan'da dünya genelinde satışa sunulacak. Samsung Gear Fit sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

memet agca - 28.02.2014 13:24:00
Samsung bence beş para etmez.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler