Samsung Galaxy Young 2 ve Star 2 duyuruldu

Samsung Galaxy Young 2 ve Star 2 duyuruldu

Samsung, popüler ucuz akıllı telefon markalarını kullanarak LG gibi sektörün bu bölümünde etkinliğini artırmaya başlayan rakipleriyle mücadele etmeyi planlıyor. Yeni stratejisi sayesinde Galaxy Young markasını uyandıran üretici, Young 2 ve Star 2 isimli küçük ekranlı giriş seviye iki telefon tanıttı. Bu çözümlerini resmi blog sitesi üzerinden detaylandıran Samsung, bu modellerle aynı zamanda Spreadtrum adlı yarı iletken üreticisiyle ortaklığını da ilerletmiş oldu.

Spreadtrum SC6815A adlı bir çipsetten gücünü alan telefonlar, 1,0 GHz hızında tek çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve ARM Mali-400 GPU'yu bünyesinde barındırıyor. 3,5 inç HVGA (480 x 320 piksel) LCD ekran, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, 32 GB microSD kart desteği, FM radyo, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, 1.300 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve TouhcWiz Essence kullanıcı arayüzlü Galaxy Young 2 ve Galaxy Star 2, küçük donanım ve kasa farkları dışında neredeyse tamamen aynı. Bu farklılıklardan en önemlisi, Young 2'nin 3 MP kamera ve GPS, GLONASS desteğine sahip olması.

Beyaz ve kömür grisi renkteki suni deri görünümlü arka kapaklara sahip bütçe dostu akıllı telefonlar, temmuzda satışa sunulacak. Henüz kesin çıkış tarihi ve fiyat seviyeleri bilinmeyen Young 2 ve Star 2, LG'nin L serisi çözümleriyle rekabet edecek.

Samsung Galaxy Young 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Star 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler