Samsung Galaxy Watch 5 Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Watch 5 Ortaya Çıktı

Merakla beklenen Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro tanıtımdan önce ortaya çıktı.
Giyilebilir teknolojinin en sevilen ürünlerinden olan akıllı saatler gün geçmiyor ki yeni bir modelle karşımıza çıkmasın.

Samsung da bu konuda oldukça iddialı olarak, yeni modellerle karşımıza çıkıyor. Şu an ise Galaxy Watch 5 serisi ile yeni akıllı saatin kullanıcılarla buluşması planlanıyor.

Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’nun Özellikleri Nedir?


Yeni nesil akıllı saatler arasında yer alacak olan Samsung Galaxy Watch 5’e bakıldığında kendinden önceki Galaxy Watch Serilerinden tasarım olarak fazla bir farka sahip değil. Ama buna rağmen Galaxy Watch 5 Pro modeli biraz daha farklı gözükmektedir.



Samsung Galaxy Watch 5 Serisinin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı versiyonla gelmesi bekleniyor. Pro modeline göre Watch 5’in kullanıcılara daha fazla renk seçeneği sunması bekleniyor. Gümüş ve grafit renk seçeneklerinin yanı sıra safir, mat mavi gibi renklerin de olması söz konusu. Hatta 40 mm’lik versiyonunda rose gold renk seçeneğinin de yer alması bekleniyor.



Galaxy Watch 5 Serisinde Gorilla Glass DX Sapphire Crystal ekran koruması kullanılacak. Üstelik 5 atm’ye kadar suya dayanıklılık sunması da bekleniyor. Bunların yanı sıra Galaxy Watch 5 Serisinin WearOS 3.5 tabanlı One UI Watch 4.5 ile gelmesi de beklenenler arasında.



Samsung akıllı saatler önceki modellerde “döner çerçeve” kullanmıştı. Şimdi ise bu döner çerçeve tasarımını bırakarak “Dijital Çerçeve” geçeceğini de görüyoruz.



Eklenme tarihi: 7.07.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler