Samsung'un 18,4 inçlik Galaxy View tabletinden ilk görüntüler

Samsung'un 18,4 inçlik Galaxy View tabletinden ilk görüntüler

iPad ile birlikte mobil sektörün en büyük pazarlarından biri haline gelen tablet bilgisayar endüstrisi, son dönemde durma noktasına gelen büyümesi nedeniyle üreticileri düşündürüyor. Çareyi daha büyük tabletler üreterek yeni segmentler oluşturmakta bulan şirketler, ev tableti konseptine yoğun mesai harcıyor. Bu konsepti ürün gamına entegre etmeye karar veren Samsung, View adlı yeni Galaxy çözümüyle tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün Sammobile.com tarafından ilk görüntüleri internete sızdırılan Galaxy View, 18,4 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü bir ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7 Octa çipset, 2 GB RAM, 32 GB dahili bellek, 2 MP ön kamera ve arka kısmına yerleştirilmiş bir tutacak ile masa standına sahip olacak.

Bir kilogramın üzerindeki ağırlığıyla Galaxy View'in mobil bir aygıt olarak kullanıcısına yaşatacağı en büyük sorun olan taşıma problemini tabletin arka kısmına yerleştirdiği tutacakla çözmeyi amaçlayan Koreli üretici, önümüzdeki günlerde dev tabletinin resmi tanıtımını gerçekleştirerek ürün hakkındaki tüm bilinmeyenleri gün yüzüne çıkaracak. Ev içerisinde portatif izleme ekranı olarak kullanılabilecek böyle devasa bir tabletin Samsung'a satış konusunda katkı sağlayıp sağlayamayacağını birlikte göreceğiz.







Eklenme tarihi: 21.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler