Galaxy V, Galaxy Adore ve Galaxy S Fitness isimleri resmileşti

Galaxy V, Galaxy Adore ve Galaxy S Fitness isimleri resmileşti

Yakın gelecekte piyasaya süreceği mobil cihazlar için belirli dönemlerde markalaştırma başvurusunda bulunan Samsung'un ABD'deki patent ve markalardan sorumlu kuruluşa yaptığı yeni başvurular ortaya çıktı. USPTO tarafından onaylanan mobil cihaz üreticisinin yeni markaları şöyle; Galaxy V, Galaxy Adore ve Galaxy S Fitness.

Sağlık ile ilgili fonksiyonlarıyla öne çıkması beklenen Galaxy S Fitness dışındaki model isimleri, nasıl bir aygıtta kullanılacaklarına dair hiçbir detay içermiyor. Ancak 29 Nisan'da Singapur'da organize edilecek yeni basın konferansı öncesi gün yüzüne çıkan isimlerin etkinlikte tanıtılması beklenen cihazlara eşlik etme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Üç marka başvurusunun da kapsadığı aygıt türleri, tablet bilgisayarlar, dijital kameralar ve cep bilgisayarları olarak sıralanıyor.

Akılı saat ve 'fitness bilekliği' segmentlerine yönelik yatırımlarını artıran Samsung'un Galaxy ürün ailesini başka hangi türe mensup çözümlerle genişletmeyi planladığını kestirmek güç. İki hafta sonraki etkinliğin Güney Koreli firmanın 2014 ürün portföyü hakkında daha fazla detay ortaya çıkarması umut ediliyor.



Eklenme tarihi: 15.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler