Ultra ince Samsung tablet Galaxy Tab S2 9.7 görüntülendi

Ultra ince Samsung tablet Galaxy Tab S2 9.7 görüntülendi

AMOLED ekran teknolojisi, uzun bir aradan sonra geçen yıl Samsung'un Galaxy Tab S cihazlarıyla yeniden tablet bilgisayar piyasasında boy göstermişti. Geliştirilen yeni üretim teknikleri ve organik materyallerin giderek azalan maliyeti Samsung'un hakimi olduğu bu yeni ekran türünü tablet kullanıcılarıyla buluşturmaya teşvik etmişti. Firmanın amiral gemi çözümleri olarak 2014'te satışa çıkan OLED ekranlı Tab S 8.4 ve Tab S 10.5, tüketicilerin büyük ilgi görmemiş olsa da ilk adım için fena sayılmayacak rakamlar elde ederek ikinci nesil için umut olmuştu. İşte ikinci nesil AMOLED ekranlı tabletlerden biri bugün ilk kez görüntülendi.

9,7 inçlik 4:3 en-boy oranlı Galaxy Tab S2 9.7, son dönemde birçok tutarlı sızıntı gerçekleştiren @OnLeaks tarafından ilk basın görseliyle internete servis edildi. 6 milimetreden daha ince tasarlandığı ileri sürülen cihaz, 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 64-bit işlemciye sahip Exynos 7 Octa çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, microSD desteği, 8 ve 2,1 megapiksellik kameralarla donatılacak.

Haziranda resmiyet kazanması beklenen Galaxy Tab S2 serisinin 9,7 inçlik modelin yanı sıra 8 inçlik bir sürümü daha bulunuyor. Son teknoloji ekranları sayesinde zarif metal bir kasaya sahip olan tabletler yaz ortasında dünya genelinde piyasaya sürülecek.



Eklenme tarihi: 10.05.2015
Kaynak: OnLeaks

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler