Samsung Galaxy Tab 4 7.0'a ait ilk görüntüler sızdı

Samsung Galaxy Tab 4 7.0'a ait ilk görüntüler sızdı

Samsung, her sene Galaxy Tab serisi kapsmaında farklı büyüklüklerde ekranlara sahip bütçe dostu tablet bilgisayar modelleri piyasaya sürüyor. Bu sene teknik özellikleri erkenden internete sızan yeni nesil tabletlerden 7,0 inçlik en küçüğüne ait ilk basın görselleri ortaya çıktı. @evleaks tarafından yayımlanan görüntüler, aygıtların Galaxy S5 ile büyük benzerlik gösteren plastik kasaya sahip olacağını ortaya çıkardı.

Güney Koreli üreticinin 2014 ürün yelpazesindeki en ucuz tablet bilgisayar olması beklenen Galaxy Tab 4 7.0'ye ait teknik özellikler şöyle; 1280 x 800 piksel LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 3 MP arka, 1,3 MP ön kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü ve 4.450 mAh pil.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak tablet bilgisayar, muhtemelen telefon özellikli bir 3G versiyonuyla da piyasaya sürülecek. Zira sızdırılan basın görsellerinden birinde ön yüzüne telefon ahizesi ve yakınlık sensörü yerleştirilmiş olan Galaxy Tab 4 7.0'ın diğer görselde bu donanımlardan yoksun olarak görüntülendiği gözleniyor. Önceki nesil Galaxy Tab 3 modellerinden pek de farklı olmayan donanımına karşın Galaxy Tab 4 serisi, güncel yazılım ve yenilenen tasarımıyla yine ucuz tablet almak isteyen tüketicilerin karşısına önemli bir seçenek olarak çıkacaktır. Tabletlerin ne zaman tanıtılacağı bilinmese de en geç yaz aylarında piyasaya sürülmeleri bekleniyor.



Eklenme tarihi: 26.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler