Galaxy S9 şubat sonunda tanıtılacak

Galaxy S9 şubat sonunda tanıtılacak

Her sene olduğu gibi yine Samsung'un amiral gemi telefonunu ocak ayında tanıtacağı iddiası asılsız çıktı. Peki teknoloji devinin merakla beklenen üst düzey telefonu ne zaman resmiyet kazanacak? ZDNet.com sitesine bu mevzuyla alakalı açıklamada bulunan Samsung Mobile departmanından sorumlu yönetici DJ Koh, tanıtımın 26 Şubat'ta başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2018'de yapılacağını duyurdu.

Çerçevesiz Super AMOLED ekran, Exynos 9810 çipset, yeni yüz tanıma teknolojisi ve yenilenmiş kamera sensörleriyle donatılacak olan Galaxy S9 ile Plus versiyonu, MWC 2018'in en büyük tanıtımlarından biri olacak. Barcelona'daki fuar, böylece eski ihtişamlı günlerine dönmeye bir adım daha yaklaşacak.

Galaxy S9'u tek sensörlü arka kamera ve sadece 4 GB RAM seçeneğiyle piyasaya süreceği iddia edilen Güney Koreli üretici, S9 Plus modelini ise çift sensör arka kamera ve 6 GB sistem belleğiyle daha üstün bir donanım seviyesinden satışa çıkaracak. Telefonların martta dünya genelinde tüketiciyle buluşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.01.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler