Galaxy S8 ve S8 Plus bataryaları nasıl test ediliyor?

Galaxy S8 ve S8 Plus bataryaları nasıl test ediliyor?

Galaxy Note 7, kendi batarya güvenlik testlerini yürüten tek üretici olarak Samsung için ciddi bir reformun habercisiydi. 2016 sona ermeden sekiz kademeli yeni güvenlik testini hazır edip mevcut cihazlarında kullanmaya başlayan Güney Koreli üretici, sonraki büyük telefon tanıtımı öncesi işleri yeniden rayına oturtmayı başardı.

Önümüzdeki günlerde Türkiye ile birlikte tüm dünya genelinde piyasaya sürülecek Galaxy S8 ve S8 Plus, Samsung'un yeni sistemi için ilk zorlu sınav anlamına geliyor. Bugün resmi blog sitesinden yeni batarya güvenlik kontrolleriyle alakalı detaylar paylaşan firma, Note 7 ile tüketici nazarında patlamaya meyilli cihaz etiketi yiyen cihazlarına yeniden güven duyulmasını sağlamaya çalışıyor.

Satışa çıkmadan önce yapılan azami testlerden de anlaşıldığı üzere yeni Galaxy S8 ve S8 Plus, hiç olmadığı kadar güvenli batarya paketleriyle donatılmış. Fiziksel müdahale durumunda dahi aşırı ısınma ya da patlama gibi reaksiyonlar göstermeyen pillerin tek kusuru muhtemelen beklenenden daha küçük olmaları.



Eklenme tarihi: 19.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler