Galaxy S8'in ön kamerası otomatik odaklanma desteğine sahip olabilir

Galaxy S8'in ön kamerası otomatik odaklanma desteğine sahip olabilir

Üst seviye akıllı telefon kategorisinde ciddi müşteri kaybı yaşayan Samsung, 2017'de başta aşağı yenilenmiş bir amiral gemi cihazıyla durumu lehine çevirmeyi amaçlıyor. Bu amacına ulaşma yolunda basının söylenti rüzgarına yön vermeyi de ihmal etmeyen teknoloji devinden ETNews vasıtasıyla yeni bir iddia daha teknoloji medyasına servis edildi.

Endüstri kaynaklarına dayandırdığı yeni haberinde Galaxy S8'in ön kamera donanımına değinen ETNews, amiral gemi telefonda otomatik odaklanma destekli bir sensör bulunacağını ileri sürdü. Kamera kalitesinin mobil cihaz itibarına sağladığı katkının farkında olan üretici, arka kameradaki benzersiz performansından sonra çalışmalarını özçekim akımıyla önemi artan ön kameraya çevirmiş.

Ön kameranın kullanım amaçlarına uygun bir otomatik odaklanma teknolojisiyle optimum performans elde etmeyi amaç edinen Samsung, mobil sektörde bu özelliğin yaygınlaşması yolunda kritik rol oynayacak gibi görünüyor. Daha önce Çinli üreticiler bu özellikte telefonlar piyasaya sürmüş olsa da ön kamerada otomatik odaklanma desteğinin standart haline gelmesi için Samsung gibi büyük oyuncuların ürün ailesine nüfuz etmesi gerektiği şart.



Eklenme tarihi: 29.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler