Galaxy S8 satışları 5 milyonu aştı

Galaxy S8 satışları 5 milyonu aştı

Bir aydan kısa süre önce satışa sunulan Galaxy S8 ve S8 Plus rekor zamanda 5 milyon satış barajını aştı. Kore medyası, bugün yayımladığı haberle Samsung yetkililerinden aldıkları son detayları paylaştı. Küresel çapta satışların hızla sürdüğünü belirten Samsung, toplamda 5 milyonu geride bırakan S8 serisini Çin'de tüketiciyle buluşturmasıyla satış hızının daha da artacağını ifade ediyor.

Mayıs sonu itibarıyla satış ağı 120 ülkeyi kapsayacak şekilde genişleyecek olan Galaxy S8, ön yüzünün büyük bölümünü kaplayan kavisli Super AMOLED ekranı sayesinde başka hiçbir üreticinin sunamadığı bir mobil cihaz deneyimi vaat ediyor. Geçen seneki Note 7 projesinin iptal olmasının da etkisiyle üst segmentte daha iştahlı bir tüketici kitlesiyle karşılayan Samsung, analistlere göre 2017 ikinci çeyreği sonunda toplamda 20 milyon satışa ulaşabilir.

Yıl sonunda 60 milyon seviyesini görmesi ihtimal dahilinde olan Galaxy S8 serisi, Samsung'un 2010'da piyasaya sürdüğü ilk S serisi telefondan bu yana en başarılı çözümü olmaya doğru gidiyor. Bunu fiyat seviyesini yükselterek gerçekleştiriyor olmasında kuşkusuz Samsung'un üstün OLED ekran teknolojileri büyük rol oynuyor.



Eklenme tarihi: 16.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler