Samsung 60 milyon Galaxy S8 satmayı planlıyor

Samsung 60 milyon Galaxy S8 satmayı planlıyor

Endüstri kaynakları, Samsung'un 2017 model amiral gemi telefonuna dair önemli detaylar paylaşmaya devam ediyor. Geliştirme çalışmaları ciddi güvenlik önlemleri altında süren Galaxy S8, edinilen bilgiye göre şubatta test üretimine girecek ve martta ise hacimli seri üretime giriş yapacak.

Nisanda tüketiciyle buluşmuş olması beklenen Galaxy S8 serisi, satışa 10 milyon stokla girecek. Samsung, tedarikçilerine gönderdiği planlamayla 2017 sonuna kadar 60 milyon seviyesine ulaşmayı amaçladığını açık etmiş, fakat bunun pek de kolay olmadığını son yıllardaki Galaxy S satışlarından anlamak mümkün.

2011'den beri Samsung'un akıllı telefon piyasasındaki amiral gemi telefon serisi olan Galaxy S, 2014'te S4 modeliyle yıllık satışta 70 milyona ulaşmıştı. Fakat bu modelden sonra satış hacmi ciddi oranda daralan S serisi uzun süre sonra ilk defa geçtiğimiz yıl yükseliş sağlayabildi. Tahminlere göre 48 milyon satışla 2016'yı kapatan S7 serisi, Koreli üreticinin son yıllardaki en başarılı ürünü olarak gösteriliyor.

60 milyon hedefini gerçekleştirmek için sahip olduğu tüm mobil donanım imkanlarını seferber eden Samsung, nisanda tüketicinin karşısına yenilikçi bir çözümle çıkma sözü veriyor. 10 nm'lik yeni nesil Exynos ve Snapdragon 835 çipsetlerden gücünü alacak olan S8'in gelecek ay düzenlenecek MWC 2017'de tanıtılma ihtimali ise sürüyor.



Eklenme tarihi: 9.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler