Samsung Galaxy S7 ve S7 Plus'tan ilk şematik görüntüleri

Samsung Galaxy S7 ve S7 Plus'tan ilk şematik görüntüleri

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 2016 ilk çeyreğinde tanıtılacak. Ancak birkaç yıldır uyguladığı sıkı güvenlik önlemleri sayesinde büyük tanıtımlar öncesi önemli ürünlerinin internete sızmasını önleyen şirket, buna rağmen rakipleri gibi aksesuar üreticilerinden gelen şematik görüntülerinin paylaşımını önleyebilmiş değil. S7 de bu yolla şematik görüntüleri sızan cihazlar arasındaki yerini aldı. Bugün Gsmarena tarafından paylaşılan görüntüler, ITSkins adlı aksesuar imalatçısından gelen iki Galaxy S7 modelinin kasa yapısı ve ölçülerini gün yüzüne çıkardı.

143,37 x 70,8 x 6,94 mm ölçülerindeki Galaxy S7, selefi Galaxy S6'ya hem tasarımı hem de büyüklüğüyle bağlı kaldığını gösteriyor. Yine 5,2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması beklenen 2016 model Samsung Galaxy amiral gemisi, sekiz çekirdekli Exynos 8890, bazı bölgelerde Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32 GB hafıza ve Samsung'un yeni BRITCELL kamera sensörünü bünyesinde barındıracak.

Sızıntı yalnızca Galaxy S7 şematiğini kapsamıyor. 6 inç kadar büyük bir ekranla donatıldığı tahmin edilen 7,82 mm kalınlığındaki başka bir Galaxy S7 telefonu da aksesuar üreticilerine aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Şimdilik S7 Plus olarak isimlendirilen telefon-tablet melezinin esnek ekranlı Edge modelinin yerin mi dolduracak yoksa farklı bir amiral gemi kategorisi mi oluşturacak bilinmiyor. Ancak gelecek yılın ilk günleriyle birlikte S7'den daha fazla bahsetmeye başlayacağımız kesin.





Eklenme tarihi: 7.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler