Galaxy S7 ve S7 edge dünya genelinde resmen satışa çıktı

Galaxy S7 ve S7 edge dünya genelinde resmen satışa çıktı

Samsung, tüketicilerin geri bildirimlerini dikkate alarak özenle geliştirdiği yeni amiral gemi telefonlarını bugün dünya genelinde satışa sundu. Başta Avrupa ülkeleri, ABD, Güney Kore, Singapur ve Avustralya olmak üzere birçok bölge tüketiciyle buluşan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, gelen ilk raporlara göre ön sipariş aşamasında beklentilerin epeyi üzerinde bir performans sergilemiş.

5,1 inç düz Super AMOLED ekrana sahip S7, satış kanallarından alınan bilgiye göre 5,5 inç kavisli bir OLED ekran kullanan S7 edge'nin epeyi gerisinde. İlk kez geçen yıl piyasaya sürülen Dual Edge ekranlı Samsung amiral gemisi, 2015'te üretimin talebi karşılayamaması hasebiyle satış hususunda düz ekranlı modelin üstüne çıkamamıştı. Ancak bu sene S7 edge'nin yüksek fiyat etiketini haklı çıkaracak bir donanıma sahip olduğunda karar kılan tüketiciler, Koreli üreticinin kavisli amiral gemisine büyük ilgi gösteriyor.

Exynos 8890 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 12 MP Dual Pixel arka kamera, 3000/3600 mAh pil, parmak izi okuyucu, IP68 su geçirmezlik sertifikası ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini bünyesinde barındıran Galaxy S7 ve S7 edge, ülkemizde sırasıyla 2799 ₺ ve 3299 ₺ seviyelerinden ön satışa açılmış durumda. Türkiye için resmi çıkış tarihi 18 Mart olarak belirlenmiş. Ön satış dönemi içerisinde sipariş veren müşterilere yaklaşık 150 dolar değerindeki Gear VR paketi (Sanal gerçeklik gözlüğü + 6 oyundan oluşan içerik seti) hediye ediliyor.



Eklenme tarihi: 11.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler