Galaxy S7 ve S7 edge 11 Mart'ta 60 ülkede satılmaya başlayacak

Galaxy S7 ve S7 edge 11 Mart'ta 60 ülkede satılmaya başlayacak

Geçtiğimiz hafta sonu tanıtılan Samsung'un yeni amiral gemi telefonları, 11 Mart'ta tüketicilerle buluşacak. Tanıtımından iki hafta sonra satışa sunulacak olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, satışa sunulacağı ilk günde 60 ülkede birden piyasaya sürülecek.

Güney Koreli üreticinin mobil departmanına başkanlık yapan Koh Dong-jin, yerel basına verdiği demeçte S7 telefonlarının çıkış detaylarını doğrularken firmanın satış hedefini de dile getirdi. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu tahmin edilen 60 ülke için Galaxy S7 ve S7 edge satışına 11 Mart'ta başlanacağını ifade eden üst düzey yönetici, yeni üst segment telefonların geçen seneki Galaxy S6 modellerinden daha başarılı bir satış performansı ortaya koyacağını düşünüyor.

2015 sonuna kadar 38 milyon satan Galaxy S6 ve S6 edge, tahminlerin epeyi altındaki performansını çıkarılabilir pil, artırılabilir hafıza ve su geçirmez kasa gibi selef modelde bulunup Galaxy S6'da kullanılmayan özelliklere borçlu. Bu sene microSD kart yuvası ve daha gelişmiş bir su geçirmez kasa yapısıyla müşterilerini geri kazanmayı uman Samsung, 2016 sonuna kadar 40 milyondan fazla S7 satılacağını tahmin ediyor.



Eklenme tarihi: 23.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler