Galaxy S7'nin ilk prototip görüntüsü ortaya çıktı

Galaxy S7'nin ilk prototip görüntüsü ortaya çıktı

Seri üretimi başlaıp son sürat devam eden ve operatör testlerine başlanan Galaxy S7, tanıtımı öncesi beklendiği gibi ilk prototip görüntüsüyle internete sızdırıldı. Evan Blass'ın basın görsellerini saymazsak ilk defa görüntülenen 2016'nın merakla meklenen Samsung amiral gemisinin daha önce iddiara konu olan birçok özelliği bu görüntü sayesinde kesinleşti.

Magnezyum çerçeve, çıkıntısından kurtulmuş f/1,7 diyafram aralıklı 12 MP Samsung BRITCELL kamera, her iki yandan da kavisli arka yüzey ve siyaha yakın temel renk seçeneğiyle dikkat çeken S7, Samsung'un kendi tasarladığı Mongoose işlemcisini kullanan Exynos 8890 çipsetinden gücünü alacak. Ancak ABD ve Çin'deki Galaxy S7 versiyonları, görüntüyü sızdıran kaynağa göre %15 daha düşük CPU/GPU performansına sahip Qualcomm Snapdragon 820 çipini bünyesinde barındıracak.

4 GB LPDDR4 RAM, LG V10'da da kullanılan ESS Sabre 9018 ses dönüştürücü çip, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, sıfırdan %80'e yarım saatte şarj olma imkanı sağlayan hızlı şarj teknolojisi ve 2700 mAh pili bünyesinde barındıran Galaxy S7'nin su geçirmez yapıda olduğu da bir kez daha doğrulandı.

21 Şubat'ta MWC 2016 kapsamındaki Unpacked 2016 etkinliğinde tanıtılacağı açıklanan S7'ye kavisli ekrana sahip Galaxy S7 edge eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 8.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler