Parlak siyah Galaxy S7 ve S7 edge geliyor

Parlak siyah Galaxy S7 ve S7 edge geliyor

Alüminyum materyal üzerine uyguladığı özel üretim teknikleriyle parlak metal bir kasa elde eden Apple, simsiyah (Jet Black) adını erdiği bu renk seçeneğini ilk kez iPhone 7 ile piyasaya sürdü. Tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği yeni renk sürümü, endüstri kaynaklarına göre firmanın gelecek tasarım seçimlerini bile etkiledi. Bugün Kore medyası, simsiyah iPhone'den etkilenen tek firmanın Apple olmadığını yazdı.

Note 7'nin üretimini durdurmasıyla bu sene ürün yelpazesini tek amiral gemi seçeneğine düşüren Samsung, yılın ikinci yarısında satış rakamlarındaki düşüşü dengelemek adına S7 ve S7 edge için alternatif pazarlama metodları deniyor. Kısa süre önce mavi renk sürümü piyasaya sürülen telefonlar, Uzak Doğu medyasının edindiği son bilgiye göre yeni bir renk seçeneğine daha kavuşacak.

Halihazırda Oniks Siyah adıyla bir renk seçeneği bulunan Galaxy S7 ve S7 edge, aralık başında tıpkı Jet Black iPhone gibi parlak yüzeye sahip simsiyah kasa sürümüyle tanışacak. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Güney Kore ile başlayıp büyük pazarlarda tüketiciye buluşacak olan parlak siyah S7'ler, Samsung'un satış rakamlarını Şubat 2017'deki Galaxy S8 tanıtımına kadar istediği seviyede tutmasına yardım edecek.



Eklenme tarihi: 22.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler