Samsung Galaxy S7 Ocak 2016'da tanıtılabilir

Samsung Galaxy S7 Ocak 2016'da tanıtılabilir

Samsung'un 2016 model amiral gemi telefonunu geliştirme sürecinde sona yaklaşılıyor. Eylülde tasarımı tamamlanan Galaxy S7, teknoloji devinin yeni ürün geliştirme platformu sayesinden seleflerinden daha erken bir tarihte seri üretime hazır olacak. Bu durumdan faydalanmak adına tanıtım tarihini geri çekmesi beklenen Samsung'un erken tanıtım planlarını doğrulayan ilk ciddi rapor Güney Kore'den geldi.

ETNews, endüstri kaynaklarına dayandırdığı son haberinde, Galaxy S7'nin Ocak 2016'da resmiyet kazanması için tedarik hazırlıkları yapıldığı ileri sürüldü. Biri Samsung'un ilk özel işlemcilerini kullanan Exynos 8890, diğeri Qualcomm Snapdragon 820'den gücünü alan iki farklı Galaxy S7 ile tüketicilerin karşısına çıkacağı iddia edilen Seul merkezli üretici, en üst seviyede Ultra HD çözünürlüklü bir Super AMOLED kullanmayı planlıyor olabilir.

Tanıtımı ocakta gerçekleştirilecek gibi görünse de Samsung söz konusu olduğunda Galaxy S7 hususunda gelecek yıla kadar birçok donanım değişikliği haberi okuyacağımız kesin. Fakat Sony'nin Xperia Z5 ve Z5 Premium ile oluşturduğu yapıya benzer bir Galaxy S7 cihaz ailesinin yolda olduğunu söylemek mümkün. Bu ikiliye kavisli ekranlı Edge sürümünün de eklenmesiyle Koreli üreticinin üst segment akıllı telefon hattı oluşmuş olacak.



Eklenme tarihi: 19.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler