Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'nin ilk basın görüntüleri

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'nin ilk basın görüntüleri

Meşhur sızıntı kaynağı Evleaks, bugün 2016 model Samsung amiral gemi telefonlarının ilk basın görüntülerini internete sızdırdı. VentureBeat sitesi üzerinden konuyla ilgili önemli detaylar paylaşan kaynak, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge isimli cihazların geçen seneki kasa tasarımını kullanmaya devam edeceğini doğruladı.

Yeni Galaxy S telefonlarında 5,1 ve 5,5 inçlik QHD Super AMOLED ekranlar kullanan Güney Koreli üretici, bu sene iki kavisli ekranlı model yerine tek cihazla yoluna devam etme kararı almış. 4 GB RAM, 32/64 GB dahili hafıza, 200 GB'ye kadar microSD desteği, 12 MP Samsung BRITECELL arka kamera sensörü, 5 MP ön kamera ve sekiz çekirdekli Exynos 8890 çipsetle donatılacağı öğrenilen telefonlara sırasıyla 3000 ve 3600 mAh kapasiteli piller enerji verecek.

Düşük ışıkta en iyi çekim performansını yakalayabilmek için geliştirilen arka kamera sensörü Galaxy S6 ve 2015 model diğer üst düzey Samsung telefonlarında olduğu gibi arka kısımda çıkıntı oluşturmuyor. Parmak izi okuyuculu orta düğme de cihazın fiziksel anlamda göze çarpan değişiklikleri arasında yer alıyor.

Siyah, beyaz ve altın renklerde üretildiği iddia edilen Galaxy S7 ve S7 Edge, muhtemelen gelecek ay MWC 2016 kapsamında tanıtılacak. Martta satışa çıkması beklenen akıllı telefonlara daha geniş ekranlı bir de S7 Plus modeli eşlik edebilir.



Eklenme tarihi: 30.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler