Galaxy S7 ve S7 edge'nin arka kısmına ait basın görüntüleri sızdı

Galaxy S7 ve S7 edge'nin arka kısmına ait basın görüntüleri sızdı

Mobil dünyada gündemin bir numaralı ismi olan Galaxy S7 serisi cihazlar yeni sızıntılara konu olmaya devam ediyor. Daha önce S7 ve S7 edge'nin iki basın görselini internete sızdıran Evan Blass, bugün telefonların arka kısmını gözler önüne seren bir görüntü daha paylaştı. Görüntüyle birlikte 2016 model amiral gemi Samsung cihazlarının bir özelliğine daha açıklık getirildi.

Su geçirmez ilk amiral gemi telefonunu 2014'te Galaxy S5 adıyla piyasaya süren Koreli üretici, geçen sene metal ve camdan oluşan yeni tasarım anlayışına sahip Galaxy S6 ile bu kasa özelliğinden vazgeçmişti. Zira su geçirmezlik sağlayabilmek için kasayı kalınlaştırmak, arka kapağa plastik bir filtre yerleştirmek ve konnektörü kapatacak bir kapak kullanmak gerekiyordu. Ancak teknolojinin geldiği son nokta, üreticilere bunların hiçbirine ihtiyaç duymadan aynı dayanıklılık standartlarına çıkma imkanı veriyor. Evan Blass'ın kaynaklarına göre S7'de bu imkanlardan faydalanılmış olacak.

21 Şubat'ta tanıtılacağı açıklanan Galaxy S7 ve S7 edge, sırasıyla 5,1 ve 5,5 inçlik Quad HD Super AMOLED ekrana sahip olacak. Samsung'un kendi sistem belleği, kendi flaş hafıza çipi, kendi geliştirdiği Exynos 8890 çipseti ve kendi kamera sensörlerini kullanan telefonlara Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 1.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler