Galaxy S7 ve S7 edge doğrudan Android 7.1.1 sürümüne güncellenecek

Galaxy S7 ve S7 edge doğrudan Android 7.1.1 sürümüne güncellenecek

Galaxy S7 ve S7 edge amiral gemi telefonları için Nougat beta sürecini başlatan Samsung, güncelleme dağıtımına 2017 ilk çeyreğinde başlamayı planlıyor. Google'nin bu hafta Android 7.1.1 sürümünü yayımlaması sonrası firma, beta sürecine dahil olan bir tüketiciye nihai dağıtımı bu sürümle yapılacağını doğruladı.

Çok önemli bir yükseltme olmasa da en güncel emoji paketi, yeni ana ekran kısayol özellikleri, Google'nin son güvenlik güncellemesi ve diğer bazı yenilikleri beraberinde getiren Android 7.1.1, S7 ve S7 edge kullanıcılarının tecrübe edeceği ilk Nougat sürümü olacak. Android 7.0 dağıtımını 11 cihazla başlatan Sony, dün bu sürümü kullanıcılarıyla buluşturacak ilk üretici olmak istedğini açıklamıştı.

Henüz Nougat tabanlı stabil bir üretici yazılımı dağıtmamış olan Samsung'un Sony ikinci Nougat güncellemesini dağıtırken Galaxy S7 ve S7 edge'yi son sürüm Android'e yükselteceği tahmin ediliyor. Üst seviyeden sonra 2017 yılı içerisinde Galaxy A ve J serileri de Android Nougat güncellemesini almaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 10.12.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler