Galaxy S6'nın TouchWiz arayüzü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Galaxy S6'nın TouchWiz arayüzü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Özel bir proje kapsamında geliştirilen Galaxy S6 bir tasarım değişikliğinden ibaret olmayacak. Yeni üretim malzemeleri, özel teknolojiler ve yepyeni bir TouchWiz arayüzünü bünyesinde barındırması beklenen amiral gemi telefonu, sıradan Samsung cihazlarına hiç benzemeyecek gibi görünüyor.

S6'nın önceki Galaxy S modellerinden daha farklı olacağını rapor eden güvenilir kaynaklardan Sammobile, bugün edindiği son verileri okuyucularıyla paylaştı. Google Nexus telefonlarıyla aynı düzeyde bir yazılımsal saflığa sahip olacağı iddia edilen Galaxy S6, bir kez daha benzer iddialarla anıldı. Samsung'un S Health, S Translator, S Album ve S Voice gibi uygulamalarını ön yüklü sunmak yerine indirilebilir olarak kullanıcılarıyla buluşturacağını bildiren Sammobile, yazılımın sadeleştirilmesiyle çok daha pürüzsüz bir mobil cihaz deneyimi hedeflendiğini ileri sürdü.

Öte yandan yine bugün internete servis edilen eski Galaxy S6 prototip görüntülerinin de ardındaki gerçek ortaya çıktı. Galaxy Alpha ve Galaxy A serisini andıran görüntülerin asılsız olduğunu doğrulayan Sammobile sitesi, son dönemde birçok kez benzer şekilde hazırlanmış konsept görüntüleriyle okuyucularını yanıltan PhoneArena.com'un bu sızıntısı da çürütülmüş oldu.



Eklenme tarihi: 29.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler