Samsung Galaxy S6 şematiği sızdı

Samsung Galaxy S6 şematiği sızdı

Yeni akıllı telefonların tanıtımına yakın ortaya çıkan aksesuar üreticileri, sızıntı piyasasını beslemeye devam ediyor. İlk kılıf örneklerinden sonra kasa şematiği de internete servis edilen Galaxy S6, Uzak Doğulu üreticiler sayesinde bir kez daha detaylanmış oldu.

Önceki kılıf sızıntılarıyla örtüşen şematik, Galaxy S6'nın ses jakı ile hoparlörünün microUSB portuyla birlikte alt kısma yerleştirildiğini gözler önüne seriyor. Ayrıca kavisli kenar tasarımları ile ön yüzün sensör konumlandırmaları, ekran, ana ekran düğme boyutlarını da bu şematik aracılığıyla detaylı bir şekilde görmek mümkün oluyor.

7,19 milimetre kalınlığında tasarlandığı bilinen yeni Samsung amiral gemisi, 5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7420 çipset, 3 GB RAM, 20 MP kamera, 5 MP ön kamera ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle satışa çıkacak. 1 Mart tarihinde düzenlenecek Galaxy Unpacked 2015 etkinliğinde sergilenecek telefonun en geç mart sonunda Türkiye'ye giriş yapacağından emin olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler