Samsung Galaxy S6'nın metal kasasına ait tanıtım görüntüleri

Samsung Galaxy S6'nın metal kasasına ait tanıtım görüntüleri

Resmi tanıtım etkinliği bir hafta sonra gerçekleştirilecek olan yeni Samsung amiral gemi telefonları, sosyal medya üzerinden tanıtılmaya devam ediyor. Güney Koreli üretici, resmi Twitter ve Instagram hesaplarından paylaştığı görüntülerle Galaxy S6'nın metal kasasına ait ilk görüntüleri gün yüzüne çıkardı. Metal bir Galaxy S telefonu geliştirdiğini doğrulayan Samsung, aynı zamanda kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge iddialarını da büyük ölçüde netleştirmiş oldu.

Yukarıda profil görüntüsünü bulabileceğiniz yeni nesil Galaxy S akıllı telefonu, son günlerde iPhone 6 ile karşılaştırılan S6 konsept görüntülerinden çok daha farklı bir görünüme sahip olacak. Galaxy S6'nin 7 milimetreden daha ince olacağını ileri süren şematikleri de doğrulayan bu materyaller, maalesef akıllı telefonun teknik özelliklerini teyit edecek detaylar sunmuyor.

Galaxy S6 ve S6 Edge, 1 Mart tarihinde Barselona'da tanıtılacak. İnternet üzerinden canlı yayınlanacak etkinliğe dair yeni gelişmeleri bizi takip ederek öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler