Samsung Galaxy S6'nın kasasında metal ve cam kullanılacak

Samsung Galaxy S6'nın kasasında metal ve cam kullanılacak

Kasa tasarımında önemli değişiklikleri beraberinde getireceği kesinleşen Galaxy S6, bir Kore kaynaklı iddiaya daha konu oldu. Daha önce Samsung telefonlarına dair çok sayıda söylenti ortaya atan DDaily, son haberinde Samsung Electronic'ten bir yöneticinin verdiği demeci okuyucularıyla buluşturdu. İddiaya göre, Koreli internet sitesine konuşan Samsung yetkilisi, S6'nın metal çerçeve ve cam yüzeylere sahip bir kasayı bünyesinde barındıracağını doğruladı.

Şimdiye kadar yekpare metal kasa dizaynı üzerinde duran medya, bu rapor sonrası büyük şaşkınlık yaşadı. Tıpkı Xiaomi Mi Note gibi metal çerçeve ve cam ön-arka yüzeylere sahip olacağı ifade edilen Galaxy S6, büyük ihtimalle Galaxy S serisinin gömülü pille donatılan ilk telefonu olacak. Cam arka yüzey tercihi, aygıtın kırılganlığını artıracak olsa da; yeni ürün stratejisi doğrultusunda Samsung'un daha şık bir amiral gemi telefonu için çıkarılabilir pil ve daha dayanıklı plastik kapaktan feragat etmesi mümkün görünüyor.

2-5 Mart 2015 tarihlerinde İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek MWC 2015'in Samsung Mobile Unpacked 2015 etkinliğine ev sahipliği yapması, yani Galaxy S6'nın ilk tanıtım mekanı olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 19.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler