Samsung Galaxy S6 cihaz ailesi CES 2015'te ön tanıtıma çıkacak

Samsung Galaxy S6 cihaz ailesi CES 2015'te ön tanıtıma çıkacak

Her endüstri konferansında olduğu gibi CES 2015'te de basına kapalı özel tanıtımlar gerçekleştirileceği kesin. Bu tanıtımlar hakkında bilgi almak için medyanın bazen aylarca beklemesi gerekebiliyor. Nitekim Google'nin Android KitKat sürümü için Nestle ile yaptığı MWC 2013'teki görüşme, yılın ikinci yarısında detaylanabilmişti. Fakat aynı gizliliğin yeni nesil Samsung telefonları için pek uzun sürmediği kesin. Güvenilirliğinden şüphe duymadığımız Sammobile sitesi, şirket içerisinden gelen son veriler ışığında, Galaxy S6 cihaz ailesinin CES 2015'te ön tanıtıma sunulacağını ortaya çıkardı.

Sektörün önde gelen isimlerinin davetli olduğu tanıtım, yalnızca Galaxy S6'nın değil; Galaxy S6 Edge gibi amiral gemi telefonunun çeşitli sürümlerini de kapsıyor olacak. Son dönemde birkaç kaynka tarafından öne sürülen iddialar, ekranı her iki tarafına da kavisli bir S6 prototipinin test edildiğine işaret ediyor. Plastik tabanlı OLED ekran kullanımında öncü olmak için çabalayan Güney Koreli üreticinin rakibi, G Flex 2 ile fuara dahil olması beklenen LG.

Sergilenecek cihazlar dışında CES 2015'i mekan seçen bu ön tanıtıma dair başka bir detay gün yüzüne çıkmadı. Ancak etkinliğin akabinde farklı kaynaklardan esrarını koruyan Galaxy S6 ile ilgili bilmediğimiz hikayeler dinleyebiliriz. 5-5,5 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekran ve 64-bit destekli yeni Samsung Exynos 7420 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM ile 16/20 megapiksellik bir kamerayla donatılacağı düşünülen yeni nesil Galaxy telefonu, yeni bir tasarım anlayışına odaklanan Zero projesi kapsamında geliştiriliyor.



Eklenme tarihi: 3.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler