Galaxy S6 ve Galaxy S Edge'den yeni kılıf görselleri

Galaxy S6 ve Galaxy S Edge'den yeni kılıf görselleri

Samsung'un önümüzdeki ay başında iki üst düzey telefon tanıtacağı artık tamamen netleşti. Biri firmanın merakla beklenen Galaxy S6 amiral gemisi, diğeri de kavisli ekrana sahip üçüncü Samsung telefonu Galaxy S Edge olacak. Ancak alınan güvenlik önlemleri neticesinde, şimdiye kadar her iki cihaz da ne incelenebildi; ne de görüntülenebildi. Buna rağmen aksesuar üreticileri yeni Galaxy S telefonlarına dair önemli detaylar aktarmayı sürdürüyor.

Son aksesuar sızıntısı, Güney Koreli Verus firmasından geldi. CNET internet sitesinin Kore versiyonu aracılığıyla internete servis edilen verilere göre; bahsi geçen aksesuar firması, şimdiden Galaxy S6 için seri üretime başlamış durumda. Samsung tarafından sağlanan ölçülere ve metal cihaz maketlerine uygun olarak tasarlanan kılıfları inceleme fırsatı bulan kaynak site, elde ettiği görsellerden birini yayımlamayı da ihmal etmedi.

Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy Alpha ve Galaxy A serisi gibi son dönemde tasarım değişiklikleriyle öne çıkan Samsung telefonlarından izler taşıyan S6, yine de daha önce görülmemiş bir telefon dizaynıyla tüketicilerin karşısına çıkacak. Zira alüminyum gövdenin yanında ön ve arka kısımları aynı yapıda imal edilen bir konsept benimseyen Seul merkezli üretici, büyük ihtimalle hem ön hem de arka bölümlerde dayanıklı cam kaplamaya yer verecek.

Ekranının her iki tarafı da kavisli yapıdaki Galaxy S Edge ise, Note Edge'nin aksine telefonun bir yanını tamamen kaplayan bir köşe ekran yerine, her iki tarafa doğru %30-50 oranında daha az kavis alan bir dizaynı temel alacak. Bu tanıma uygun telefon tasarım patentlerinin son iki yıldır Samsung tarafından yetkili mercilere iletildiğine şahit olmuştuk. Son kılıf görselleri sayesinde mobil pazarın liderini yıllar önce patentlediği bir akıllı telefon formuyla piyasada göreceğimizi söyleyebiliriz.



Eklenme tarihi: 6.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorumlar

Ahmet sari - 6.02.2015 19:43:00
Teşekkürler bilal abi haber yorumlamalarin gerçekten çok güzel devamli takip ediyorum
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler